Höst i Betel

Postat av Frida Strömberg den 18 september, 2019

När vi trodde att hösten skulle komma, dök den underbara sensommar-värmen fram. Njut så länge ni kan!

Fredag 30/8 till Söndag 1/9 bjuder vi in till gemenskapshelg på Stenbodagården. För anmälan och mer information, hör av dig till: Tomas Johansson, tomas.j.vintrosa@gmail.com. Vi bjuder på trevliga samtal, skön gemenskap, fika(!!) och bad för den som vill.

Efter denna gemenskapshelg, fortsätter vi som vanligt med Gudstjänster här i Betel och i Elim i Latorp. Regelbundet även med Equmeniakyrkan Vintrosa, och då samlas vi alla tre församlingar för gemensam Gudstjänst.

Men om vi vandrar i ljuset, liksom Han är i ljuset, då har vi gemenskap med varandra, och blodet från Jesus, Hans son, renar oss från all synd.

Första Johannesbrevet 1:7, Bibel 2000

Varmt Välkommen!!