Klädbytarkväll den 4:e April

Postat av Frida Strömberg den 31 mars, 2019

På torsdag den 4:e april kl 18.30 anordnar Betel en klädbytarkväll för kvinnor i alla åldrar! Det är helt grundat på just byte, så det är inga pengar involverade. Snällt mot plånboken alltså, men dessutom snällt mot miljön, och ett bra sätt att uppdatera garderoben på. Och (om du ännu inte är övertygad om att du borde komma) så bjuds det även på fika!

 

lauren-fleischmann-469994-unsplash

 

SÅHÄR KOMMER DET GÅ TILL: Själva klädbytet sker helt utan inblandning av pengar. Du tar med dig kläder, skor och accessoarer som du själv inte använder eller har tröttnat på, men som fortfarande är hela, rena och fräscha. Minst en sak behöver du ha med dig för att få delta i bytets första fas, men du är välkommen även tomhänt. Vi börjar med att hänga upp och lägga ut allt som vi haft med oss. Därefter är det fritt fram att titta på alla kläder, prova och spana in sina favoriter. Efter någon timme, när alla känner att de tittat färdigt, går startskottet för att börja plocka åt sig kläder – och detta gör man helt gratis men enligt vissa regler. Alla som haft med sig minst ett plagg får först välja ett plagg var, och därefter ytterligare ett. Sedan öppnar vi upp även för dem som kommit tomhänta, och det är då fritt att plocka åt sig så mycket man vill.

Det finns även ett Facebook event här, det kan vara bra att använda för att bjuda in vänner! Särskilt dem med snygg klädstil 😉

VARMT VÄLKOMMEN!